Найближчим часом всіх жителів України очікує нововведення — повне відключення аналогових сигналів з подальшим переходом на цифрове телевізійне мовлення.

У зв’язку з цим, у глядачів аналогового формату ТБ більше не буде можливості дивитися улюблені телевізійні програми без спеціального обладнання. Для того, щоб уникнути такої ситуації, українцям необхідно замінити приймаюче обладнання із аналогового типу на цифрове.

Інтернет-провайдер DIGICOM, відомий в 7ми регіонах України, як один з кращих операторів, що надає послуги дротового і бездротового інтернету, допоможе вам в цій ситуації. Підключившись до мережі DIGICOM вже зараз, Ви будете забезпечені не тільки високошвидкісним безлімітним інтернетом, а й зможете дивитися ефірне цифрове телебачення у відмінній якості, без додаткових зусиль і з мінімальними матеріальними витратами.
Зокрема, сюди входить вартість SMART TV-приставки, за допомогою якої ваш телевізор стане справжнім центром розваг. Це не просто SMART TV, це набагато більше! За невелику вартість ви отримаєте:
— онлайн телебачення з величезним переліком вітчизняних і зарубіжних каналів, а також IPTV;
— якісний інтернет, що дозволяє зайти на будь-який сайт або отримати доступ до онлайн-кінотеатрів;
— можливість спілкування при використанні будь-яких месенджерів або соціальних мереж;
— доступ до класних ігор на великому екрані;
— використання телевізора в якості комп’ютера, після підключення миші, клавіатури, жорсткого диска або флешки.